TERKINI!!! Seorang Lagi Cikgu Hina Anggota Keselamatan Didedahkan | DiSiniBermula

TERKINI!!! Seorang Lagi Cikgu Hina Anggota Keselamatan Didedahkan

Tuesday, March 19, 2013


Wahai Seluruh Rakyat Malaysia Yang Cintakan Keamanan!!!! Walau Kita Tidak Menggunakan Senjata, Namun Kita Telah Buktikan Bahawa Kita  MAMPUMembantu pasukan keselamatan yang sedang mempertaruhkan jiwa raga mereka di Lahad Datu.


Kita telah BUKTIKAN!!!

TIGA individu telah diambil TINDAKAN hasil PERJUANGAN kita dengan sebaran di media sosial. Tapi nampaknya budak sorang ni ISHAK JOHARItidak mengambil teladan dan pengajaran.





Untuk Makluman semua, posting mamat ni dibuat pada jam sekitar 2.00 petang tadi (19 Mac 2013). Dan apa yang AMAT-AMAT MENYEDIHKAN, mamat ni juga seorang CIKGU!!!


Lihat bukti dibawah :




Ni buktinya : Reply daripada pelajar mamat ni :


Nurfaizura Ismawi "Masyallah...yg dh pergi biar lah mati dgn tenang.wat pa nk sebut2 pertikaikan hal ini.wlpn mati dgn cara sekalipun... Yg penting kt tlah kembali kpd pencipta kita.
Encik...jgn la berkata2 melampaui batas.kerana mulut bdn binasa.sy hormat encik sbg cikgu sy.klau mereka takut mati,xkn da sapa nak jdi polis atau askar. Jdi sapa yg jaga keselamatn negara kta? Adakah org luar? Setakat politik sana sini...xkn da jaminan keselamatn utk kita semua. Xpa la lau encik benci sy or remove sy dri fb encik.inilah yg fakta" **

** BB tak edit ayat ni tau.





INI PULA LATAR BELAKANG "CIKGU" ISHAK JOHARI


Address FB : http://www.facebook.com/ishak.johari

Asal : Kuala Lipis, Pahang

Menetap : Matang, Sarawak (Boleh semak kat sekolah mana ni)

Alamat : Lot 8951 Lorong 9
             Taman Matang Jaya,
             Jalan Matang
             93050 Kuching
             Sarawak.

             (Sapa yang membaca artikel ini dan berada berdekatan mohon double check yer)


Sekolah : SK JERANSANG, Kuala Lipis
             : Sekolah Menengah Kebangsaan Panglima Garang Abdul Samad, Benta


Sijil / Diploma : Baca sendiri... tak larat dah nak tulis. Dah menggeletar badan punya GERAM ni. KASI MALU PROFESION CIKGU JER!!!
HISSHHH!!!!!!!


AKHIR SEKALI TENGOK NI :




Ilustrasi Kartunis Terkenal, Dato' Lat

Sumber

Panduan ini menghimpunkan strategi dan teknik efektif untuk meningkatkan jumlah duit kita di Facebook. Antara kajian kes yang dimuatkan dalam laporan ini ini adalah, bagaimana seorang usahawan menjana 6 angka.Apa tunggu lagi tempah sekarang 7 yang terawal akan dapat diskaun !!!!!


Read more: http://di-sini-bermula.blogspot.com/2013/03/ini-lah-isteri-penyanyi-terkenal-yang.html#ixzz2NzaUsHj5

3 comments:

Anonymous said...

Is Hak thui!!!!!! Bodoh punya anjing. Anjingpun ndak macam kau. Lewat angin, selagi udara yg hirup ini masih satu, ku titipkan pesan in. Bersedialah untuk mati dlm keadaan yg paling hina.

Anonymous said...

cik gu yg x sedar diri.Dia yg hidup aman damai pn sbb ada polis yg jaga keamanan.Wahai perompak, penyamun n penjahat, serang le ke rumah cikgu ni , nk tengok, kpd siapa dia nk mngadu.Dia ingat dia jadi cikgu tu pandai sgt le. senang2 cakap polis bodoh.

Anonymous said...

x pandai nak hormat org langsung.....

Post a Comment

ShareThis

Subscribe Here

Subscribe via Email

Ping Busuk

Close

Just Click the Like Button Below Then Click Close to Continue...


Powered By EXEIdeas
CLOSE HERE